Privacy Policy

BRUKERVILKÅR

Følgende vilkår gjelder for din bruk av våre nettsider www.burgerking.no, shop.burgerking.no og www.whopperlab.no (med undersider). Ved å bruke disse nettsidene anses du for å ha akseptert vilkårene.

1. om oss

Nettsidene eies og drives av King Food as (”vi”/”oss”). Les mer om oss her www.burgerking.no.

2. rettigheter

Vi innehar rettighetene (opphavsrettigheter og varemerkerettigheter) til tekst, bilder, grafikk, lyd og annet materiale på våre nettsider. Du har ikke rett til å kopiere eller for øvrig benytte slikt materiale utover det som eventuelt er nødvendig for bruke våre nettsider. Om du ønsker å benytte deg av materiale som finnes på våre nettsider, ber vi deg om å ta kontakt med oss, slik at eventuell skriftlig avtale om dette kan inngås før slik bruk skjer.

3. lenking

Våre nettsider inneholder lenker til andre nettsider, også nettsider som ikke eies eller drives av oss. Vi gjennomfører ingen kontroll av slike eksterne nettsider og har ikke ansvar for deres innhold.

Dersom du ønsker å lenke til våre nettsider, gjelder følgende:

(i) angi lenken på nøytral måte i samsvar med god skikk,

(ii) bruk av logo i forbindelse med lenken forutsetter avtale (se punkt 2),
(iii) lenken skal føre brukeren til våre nettsider, dvs. at rammelenker og lignende lenking hvor informasjon fra våre nettsider hentes til annen nettside ikke tillates.

4. PERSONVERN

Vi tar hensyn til ditt personvern og behandler alle personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Les vår Personvernerklæring lenger nede på siden for en nærmere beskrivelse av hvordan vi behandler dine personopplysninger.

5. ansvarsbegrensning

Vi gir ingen garantier for at du kan bruke våre nettsider (som blant annet er avhengig av din hardware og software). Det tas forbehold om at informasjon, for eksempel pris- eller produktinformasjon, kan være feil eller utdatert. Så lenge det ikke følger av lov, er vi ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som eventuelt oppstår som følge av bruk av våre nettsider.

6. ENDRINGER AV NETTSIDEVILKÅRENE

Disse Nettsidevilkårene vil kunne bli oppdatert med jevne mellomrom. De oppdaterte vilkårene trer i kraft umiddelbart ved publisering. Din bruk av våre nettsider reguleres altså av den versjonen som er publisert på brukstidspunktet.


PERSONVERNERKLÆRING

King Food AS (”vi”/”oss”) er ansvarlig for å behandle dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Nedenfor gir vi deg informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

1. Hvilke opplysninger behandler vi?

Vi registrerer, lagrer og behandler alminnelige besøksopplysninger, eventuelle registrerte brukeropplysninger og cookies.

Besøksopplysninger

Hva: Besøksopplysninger er opplysninger som logges automatisk ved nettsurfing, for eksempel din IP-adresse, hvilke nettsider du laster ned, hvilken nettsiderside du kom fra, og tidspunkt for dette.

Hvorfor: Besøksopplysninger behandles i forbindelse med alminnelig drift, ivaretakelse av sikkerhet, og videreutvikling av nettsidene.

Hvordan: Besøksopplysinger behandles i anonymisert form, og de slettes fortløpende etter kort tid i våre systemer.

Brukeropplysninger

Hva: Brukeropplysninger er informasjon som du har gitt til oss dersom du har registrert deg som bruker på våre nettsider, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.

Hvorfor: Brukeropplysninger behandles slik at du skal være i stand til å logge deg inn, og slik at vi kan ta kontakt med deg dersom du har bedt oss om det eller i forbindelse med oppfølgning av våre tjenester (for eksempel for å sende deg ordre- og leveringsbekreftelser).

Hvordan: Vi oppbevarer dine brukeropplysninger kryptert for å sikre dem mot uvedkommendes adgang.

Cookies

Hva: En cookie (informasjonskapsel) er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og som lagres av din webleser på din maskin.

Hvorfor: Cookies brukes først og fremst for å tilpasse nettsidene til din bruk og dine innstillinger (for eksempel for å vite hva slags operativsystem og nettleser du bruker) og for å analysere brukeradferd (for eksempel for å kunne vite om du har besøkt vår side tidligere eller for å kunne vite hva slags annonser som har blitt vist på våre nettsider).

Hvordan: Cookies brukes i anonymisert form. Du kan forhindre at cookies lagres ved å endre innstillingene i din nettleser. Du kan også slette lagrede cookies fra din harddisk. Dette kan imidlertid føre til at du ikke får nyte våre nettsiders funksjonalitet fullt ut.

2. utleverer vi opplysningene til andre?

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre, utover det som er nevnt her:

Dersom vi har overlatt drift av nettsiden eller deler av den til en tjenesteleverandør, vil vi kunne gi denne tjenesteleverandør adgang til å lagre og bruke dine personopplysninger, men kun i den utstrekning som er nødvendig for å yte tjenesten.

Dersom du har lastet opp informasjon på våre nettsider, vil vi kunne gjøre denne tilgjengelig for andre som bruker våre nettsider i den utstrekning formålet med din opplasting tilsier.

Vi selger ikke dine personopplysninger til andre, og vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre for markedsføringsformål uten at du uttrykkelig har samtykket til det.

3. har du Spørsmål eller kommentarer?

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår Personvernerklæring, eller dersom du ønsker å få innsyn i, eller kreve retting eller sletting av dine personopplysninger, kan du kontakte oss. Du finner vår kontaktinformasjon her - WWW.BURGERKING.NO

4. kan denne personvernerklæringen endres?

Denne Personvernerklæringen vil kunne bli oppdatert med jevne mellomrom. De oppdaterte vilkårene trer i kraft umiddelbart ved publisering. Din bruk av våre nettsider reguleres altså av den versjonen som er publisert på brukstidspunktet.

Visste du at...

det alltid er NICE PRICE på Burger King? Fordi det er nice!