FRANCHISETAKER eller KOMMISJONÆR

Å drive en Burger King handler om å virkeliggjøre sine visjoner. Det innebærer i tillegg å ta til seg en ferdig konseptidé og forvalte den videre på best måte.

Som franchisetaker i Burger King eier du din egen restaurant og drifter den i henhold til Burger King sitt konsept. Franchisetaker står selv for etablering og investering ved nyåpning.

Som kommisjonær vil King Food AS eie restauranten, mens du drifter den og tar samtidig del i et felles restaurantkonsept. Du driver som selvstendig næringsdrivende og din næringsinntekt kommer som en fast prosent av omsetning.

Burger King i Skandinavia

I Skandinavia er King Food master franchisetaker for Burger King. Som master franchisetaker forvalter vi alle franchiseavtaler og følger opp alle franchisetakere i Norge, Sverige og Danmark. Det er per 4 mai 2015 173 restauranter i Skandinavia.

King Food AS eier og drifter også sine egne restauranter. Per 4 mai 2015 er dette 52 restauranter i Skandinavia (36 i Norge, 8 i Sverige og 8 i Danmark). Som kommisjonær vil du være en del av vår egeneide virksomhet.

King Food eies av Umoe Restaurants. For å lese mer om Umoe Restaurants les mer på www.umoerestaurants.com

Visste du at...

vår kaffe alltid er nybrygget og av høyeste kvalitet. Ikke? Men nå vet du det.