NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner i Torggata

08/11/2016 - 12:45

Den 24. juni 2016, kl 16.00 åpner BURGER KING® restaurant i Torggata. Restauranten blir en del av en pulserende restaurantgate i Oslo og vil komplimentere gatens nåværende matutvalg med sin verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment.

Restauranten som vil ha adresse Torggata 24 åpner i totalrenoverte lokaler under eierskap av våre dyktige franchisetakere Deepak Sharma og Anil Kumar Sharma. Den er på 309 kvadratmeter og får 89 sitteplasser inne, fordelt på 2 etasjer. Vi gleder oss også over å ha fått på plass et lekerom i 2. etasje. Åpningstidene er satt til mandag til torsdag 10.00 -23.00, fredag – lørdag 10.00-03.30 og søndag 11.00-23.00.

”Det er med stor glede at vi nå er klare for å åpne restaurant i Torggata. Vi er veldig fornøyde og stolte av hvordan restauranten nå framstår som en del av Torggata der arkitektur og historie har vært viktige faktorer - og ikke minst med å ha fått på plass et flott og dedikert team til å drive denne restauranten. ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Vi har bygget opp en flott restaurant med et moderne design, i tett dialog med byantikvaren. Vi håper og tror at restauranten vil falle i smak når vi åpner dørene og kan ønske velkommen til Burger King Torggata. Restauranten eies av Burgerventure AS ved Deepak Sharma og Anil Kumar Sharma og vil drives daglig av Shetil Sharma.

”Vi har jobbet med dette prosjektet i over to år, og gleder oss til å åpne i veldig spesielle lokaler. Bygget som skal huse restauranten i Torggata er fra 1859, og var i ganske dårlig forfatning. Bygget er nå totalrehabilitert, og det er lagt stor vekt på å restaurere bygget i stilen fra byggeåret samtidig som alle krav til moderne restaurantdrift er ivaretatt. Dette gleder vi oss til å vise frem til våre gjester”, forteller Deepak Sharma.

Det har vært stor interesse for å få jobb på den nye restauranten, og franchisetaker fikk over 300 søknader. Personalet på restauranten utgjør 32 personer, fordelt på hel- og deltidsstillinger.

Hele teamet har nå vært rundt på opplæring i andre restauranter, og er i disse dager i ferd med å finjustere alt utstyr og trening i egen restaurant, slik at alt skal stå klart til å ta imot gjester mot slutten av uken.

For ytterligere informasjon kontakt:
Ole Erik Samseth, Marketing & Communications Director, Burger King Scandinavia
Tel: + 47 907 820 65, e-post: ole.erik.samseth@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 119 i Sverige, 49 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no