NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner ny restaurant i Harstad

15/12/2016 - 08:15

Den 20.desember 2016, kl 13.00 åpner BURGER KING® ny restaurant i Harstad . Vi gleder oss til å friste alle her med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment! Restauranten vil åpne med reduserte åpningstider ut året, men vil være i full gang over nyttår. Vi har bygget restauranten på rekordtid og trenger derfor en slik innkjøringsperiode med våre medarbeidere.

Det blir 90 sitteplasser i restauranten som ligger på Kanebogen Amfi. Restauranten vil også ha et stort lekeland til barna.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 56 i Norge på Kanebogen Amfri i Harstad. ”Vi er spesielt stolte av å styrke vår merkevare i Nord sammen med franchisetaker Alf Mangor Johannessen som er vår franchisepartner for de aller fleste av våre restauranter i den nordlige delen av Norge. Sammen med Hanne Lindqvist som har lang erfaring med å drive Burger King® flere steder i Norge, gleder vi oss til endelig å få servere Whopper også til Harstads beboere”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Hanne Lindqvist vil fungere som daglig leder inntil lokal leder er på plass på nyåret. Restauranten blir bygget i en stil, lik flere andre nyåpninger og renovasjoner i kjeden om dagen – en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

”Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King® i Harstad. Selv om jeg har jobbet i Burger King® over mange år, er det spesielt spennende å starte en helt ny restaurant i et nytt miljø.” sier driftssjef for Burger King/-Franchise Nord Hanne Lindqvist.

Restauranten vil ha i overkant av 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

For ytterligere informasjon kontakt:
Heidi Moss, Marketing Manager, Burger King Norway
Tel: + 47 930 10006, e-post: heidi.moss@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 124 i Sverige, 55 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no