NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner ny restaurant i Nygata, Oslo sentrum

16/12/2016 - 09:00

Den 22.desember 2016, kl 09.00 åpner BURGER KING® ny restaurant i Nygata i Oslo sentrum. Vi gleder oss til å ytterligere forsterke Burger King® i hovedstaden med vår verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Det blir en liten og koselig restaurant med 50 sitteplasser. Restauranten ligger på hjørnet mellom Nygata og Storgata, svært sentralt plassert i Oslo Sentrum. Åpningstidene er satt til mandag til torsdag klokken 09.00-24.00, fredag og lørdag klokken 10.00 -03.00 og søndag 11.00 - 23.00.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 58 i Norge i Nygata i Oslo. Vi er spesielt stolte av restauranten som blir den andre av sitt slag i et helt nytt design - og ikke minst med å ha fått et samarbeid med det allerede veldrevne teamet fra Burger King® Karl Johan og Burger King® Oslo City, under ledelse av daglig leder Hardi Askari, til å drifte den. Hardi og hans team og solide driftserfaring, vil sørge for gode gjesteopplevelser også i Nygata ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en helt ny stil, som vi refererer til som 20/20 Prime. Dette blir den andre restauranten i Norge som bygges i denne stilen – en stil som gir et moderne look med flere nye og tidsriktige løsninger. Dette er noe vi gleder oss til å vise fram.

”Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King® Nygata. Selv om jeg har jobbet i Burger King® over mange år, er det spesielt spennende å starte en helt ny restaurant i samme bymiljø.” sier daglig leder Hardi Askari.

Restauranten vil ha i rundt 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Hardi, sammen med driftssjef Fredrik Pay har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® Nygata. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

For ytterligere informasjon kontakt:
Heidi Moss, Marketing Manager, Burger King Norway
Tel: + 47 930 10006, e-post: heidi.moss@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 124 i Sverige, 58 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no