NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner ny restaurant i Sandnes

13/12/2016 - 09:15

Den 16.desember 2016, kl 16.00 åpner BURGER KING® ny restaurant på Kvadrat som ligger i Sandnes i Rogaland. Vi gleder oss til å friste alle her med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 6 dager i uken!

Det blir en stor restaurant med 108 sitteplasser. Restauranten ligger på Kvadrat, som er et av Norges største kjøpesentre, rett utenfor Sandnes og Stavanger. Åpningstidene er satt til mandag til fredag klokken 10-21 og lørdag klokken 10-19.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 55 i Norge på Kvadrat i Sandnes. Vi er spesielt stolte av restauranten som blir den første av sitt slag i et helt nytt design - og ikke minst med å ha fått et samarbeid med teamet fra Burger King® Stavanger, under ledelse av restaurantsjef Henry Flesjå, til å drifte den. Henry Flesjå og hans team og solide driftserfaring, vil sørge for gode gjesteopplevelser ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Roger Sivertsen som også har lang driftserfaring fra Burger King® Stavanger vil starte som daglig leder fra og med 1 april 2017. Restauranten blir bygget i en helt ny stil, som vi refererer til som 20/20 Prime. Dette blir den første restauranten i Norge som bygges i denne stilen – en stil som gir et moderne look med flere nye og tidsriktige løsninger. Dette er noe vi gleder oss til å vise fram.

”Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King® Kvadrat. Selv om jeg har jobbet i Burger King® over mange år, er det spesielt spennende å starte en helt ny restaurant i et nytt miljø.” sier daglig leder Henry Flesjå.

Restauranten vil ha i overkant av 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Henry, sammen med driftssjef Martin Halvorsen har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® Kvadrat. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

For ytterligere informasjon kontakt:
Heidi Moss, Marketing Manager, Burger King Norway
Tel: + 47 930 10006, e-post: heidi.moss@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 124 i Sverige, 54 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no