NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner ny restaurant på Amfi Stord

06/12/2016 - 09:15

Den 8. november 2016, kl 10.00 åpner BURGER KING® ny restaurant på Amfi Stord som ligger i Hordaland fylke. Vi gleder oss til å friste alle her med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Restauranten får 77 sitteplasser, og har et flott lekeland. Restauranten ligger på Amfi Stord, som er det største kjøpesenteret mellom Bergen og Haugesund. Senteret ligger midt i sentrum av Stord. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag 10-22 og søndag 12-22.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 54 i Norge på Amfi Stord. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått en ny franchisetaker, Svein Olav Eriksen med i vår virksomhet. Vi gleder oss også over å ønske daglig leder Ann Kristin Eriksen velkommen. Ann Kristin og hennes team er allerede godt i gang med opplæring og etablering av restauranten og vil sørge for gode gjesteopplevelser ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en stil, lik som alle andre nyåpninger og renovasjoner i kjeden om dagen – en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

”Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King® Stord. Det blir et godt tilbud for alle som bor på Stord og omegn, samt for alle forbireisende til Bergen eller til Haugesund” sier daglig leder Ann Kristin Eriksen.

Restauranten vil ha rundt 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Svein Olav, sammen med Franchise Business Leader, Sven-Erik Pütz har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® Stord. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

For ytterligere informasjon kontakt:
Heidi Moss, Marketing Manager, Burger King Norway
Tel: + 47 930 10006, e-post: heidi.moss@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 123 i Sverige, 53 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no