NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner ny restaurant på Kleppestø Senter

15/12/2016 - 08:45

Den 21.desember 2016, kl 08.00 åpner BURGER KING® ny restaurant på Kleppestø Senter som ligger rett utenfor Bergen, i Askøy kommune. Vi gleder oss til å friste alle her med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Restauranten får 97 sitteplasser i tillegg til en hyggelig uteservering om sommeren. Restauranten ligger på Kleppestø Senter, med fasade mot buss- og fergeterminalen til Bergen sentrum. Åpningstidene er satt til mandag til fredag klokken 08.00 - 21:30, lørdag klokken 10.00 - 21:30 og søndag klokken 11.00 - 21:30.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 57 i Norge, på Kleppestø Senter. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått en daglig leder med tidligere erfaring fra Burger King® til å drifte den. Daglig Leder Kine Øye er selv tilbakevendt Askøyværing og hennes team og solide driftserfaring, vil sørge for gode gjesteopplevelser ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en stil, lik som mange andre nyåpninger og renovasjoner i kjeden om dagen – en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

”Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King® på Kleppestø Senter. Selv om jeg har tidligere erfaring fra Burger King® , er det veldig spennende å starte på nytt med en helt ny restaurant, - og glede alle gjestene her på Kleppestø med god service og med gode produkter.” sier daglig leder Kine Øye.

Restauranten vil ha rundt 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel- og deltid.

Kine, sammen med driftssjef Fredrik Pay har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® Kleppestø Senter. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

For ytterligere informasjon kontakt:
Heidi Moss, Marketing Manager, Burger King Norway
Tel: + 47 930 10006, e-post: heidi.moss@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 124 i Sverige, 56 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no