NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner ny restaurant på Manglerud Senter

08/11/2016 - 12:30

Den 30. september 2016, kl 10.00 åpner BURGER KING® ny restaurant på Manglerud Senter. Manglerud Senter ligger i bydel Østensjø i Oslo og vi gleder oss til og friste også alle her med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Restauranten ligger vis a vis Vinmonopolet og får ca 85 sitteplasser i tillegg til en hyggelig uteservering. Vi vil også ha et stort lekeland for barna. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag 10-22 og søndag 12-22.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 50 i Norge på Manglerud Senter, som samtidig feirer 50 år. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått en daglig leder med mange års erfaring fra Burger King® til å drifte den. Restaurantsjef Mosa Sadiki har tilsammen 10 års erfaring fra Burger King® på Karl Johan i Oslo og Burger King® i Mandal. Mosa og hans team har solid driftserfaring og vil sørge for gode gjesteopplevelser ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en stil, lik som alle andre nyåpninger og renovasjoner i kjeden om dagen – en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

”Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King® Manglerud på fredag. Selv om jeg selv har erfaring fra Burger King® over mange år, er det alltid spennende å starte en ny restaurant på et nytt sted.” sier restaurantsjef Mosa Sadiki.

Restauranten vil ha et sted mellom 20 og 25 medarbeidere, fordelt på hel og deltid.

Mosa, sammen med driftssjef Martin Halvorsen har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® Manglerud. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter i Oslo, for å være klare til den store åpningsdagen.

For ytterligere informasjon kontakt:
Ole Erik Samseth, Marketing & Communications Director, Burger King Scandinavia
Tel: + 47 907 820 65, e-post: ole.erik.samseth@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 119 i Sverige, 49 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no