NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner ny restaurant på Triaden i Lørenskog

18/10/2016 - 13:00

Den 20. oktober 2016, kl 10.00 åpner BURGER KING® ny restaurant på Lørenskog Storsenter, Triaden. Vi gleder oss til å styrke vår merkevare på denne delen av østlandet med enda en ny og flott restaurant, slik at enda flere kan få smake den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 6 dager i uken!

Restauranten ligger på plan 2 og får ca 90 sitteplasser. Vi vil også ha et stort, fint lekeland for barna. Åpningstidene er satt til mandag til fredag 10 – 21 og lørdag 10 – 19.

Det er med stor glede at vi nå åpner enda en restaurant i Lørenskog. Dette blir restaurant nummer 51 i Norge. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og gleder oss over at Pumat Lørenskog AS, som også eier Burger King på Lillestrøm, styrker vårt konsept. Wenche Mathiesen bidrar med mange års erfaring både fra Metrosenteret på Lørenskog såvel som fra Burger King på Strømmen og nå også i Lillestrøm. Sammen med Christina Pütz som også har mange års erfaring fra samme restauranter bidrar de sammen til gode driftrutiner og rammer for nyåpningen. Vi er trygge på at Wenche og Christina overfører sin solide driftserfaring til restaurantsjef David Nilsen som skal jobbe med å skape fine gjesteopplevelser i restauranten daglig ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

David er ny i Burger King og har tidligere erfaring fra blant annet Egon og Walt Disney Company. David har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® Triaden. Teamet har hatt god opplæring for å være klare til den store åpningsdagen.

”Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King® Triaden på torsdag. Selv om jeg selv er ny i Burger King® lener jeg meg på restauranterfaring fra andre kjeder, samt eiere med mange års bakgrunn fra Burger King. Det blir spennende å starte en ny restaurant på et nytt sted og for nye gjester.” sier restaurantsjef David Nilsen.

Restauranten blir bygget i en stil, lik som alle andre nyåpninger og renovasjoner i kjeden om dagen – en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

Restauranten vil ha et sted mellom 20 og 25 medarbeidere, fordelt på hel og deltid.

For ytterligere informasjon kontakt:
Heidi Moss, Markedssjef, Burger King Norge
Tel: + 47 930 100 06, e-post: heidi.moss@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 119 i Sverige, 50 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no