NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner sin andre restaurant i Ålesund

29/10/2014 - 10:45

Den 31.oktober åpner BURGER KING® sin andre restaurant i Ålesund. Fra før har Burger King en restaurant beliggende på Moa, men nå er vi også på plass igjen i Ålesund sentrun, etter at vi har vært borte fra bysentrum siden 2003.

Restauranten ligger sentralt i Ålesund sentrum, nærmere bestemt på Ålesund Storsenter. Restauranten får ca 130 sitteplasser og fasade mot Kipervikgata, slik at vi får en egen inngang som kan benyttes utover senterets åpningstider. Vi vil holde åpent fra 10 -23 alle dager, og i tillegg nattåpent torsdag, fredag og Lørdag.

Daglig leder for restauranten er Kurt Parr. Parr vil ha med seg et team på mellom 15 og 20 medarbeidere som skal sørge for at alle som ferdes i Ålesund sentrum nå også skal få gleden av Burger King sin verdensberømte grillede Whopper, og mange andre kjente produkter fra Burger King.

” Jeg gleder meg stort til å komme igang med resturanten i Ålesund Storsenter, og er spent på mottakelsen vi får etter å ha vært borte fra Ålesund sentrum i mange år”, sier Parr. Han er akkurat nå opptatt med de siste opplæringene og forberedelsene til åpningen, som selvsagt skal skje med høytidelig snorklipping og stor festivitas.

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 95 i Sverige, 35 i Norge og 34 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no