NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner sin andre restaurant i Bodø

03/11/2015 - 11:00

Den 12.11.2015, kl 07.00 åpner BURGER KING® sin andre restaurant i Bodø. Det nye kjøpesenter City Nord er stedet og nå kan vi glede enda flere i Bodø med den verdensberømte grillede Whoppe og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Den 12. 11. 2015, kl 0700 åpner BURGER KING® sin andre restaurant i Bodø. Det nye kjøpesenteret City Nord er stedet og nå kan vi glede enda flere i Bodø med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken.

Restauranten har førsteklasses plassering på City Nord og får ca 72 sitteplasser til daglig samt har en lett tilgjengelighet for parkerende gjester. Åpningstidene er satt til mandag til fredag 09-22, lørdag 09-20 og søndag 12-20. Vi har fått plassering i senteret med egen inngang, som kan benyttes utover senterets åpningstider.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår andre restaurant i Bodø. Dette blir BURGER KING® sin fjerde franchiseeide restaurant på landsbasis og den andre i Bodø. Rettighetene til Nord Norge innehas av AMJ gruppen v/ Alf Mangor Johannessen. I Bodø er det Wenche Antonsen som er Daglig leder og franchisetager for begge våre restauranter. Eierskapet til den nye restauranten skjer via duoens selskap Big Food AS. Vi er veldig fornøyde med den gode beliggenheten og er stolte av å kunne åpne restauranten, sier Alf Mangor Johannessen.

Sven-Erik Pütz, Franchise Business Leader i Burger King Scandinavia, sier følgende om nyåpningen: « Det at vi nå endelig kan åpne en restaurant på City Nord er fantastisk, dette er noe vi har jobbet med en god stund og tidlig i høst falt endelig alle brikkene på plass»

Våre medarbeidere, et team på 20 personer, er akkurat nå i innspurten med opplæring før restauranten skal åpnes den 12 november.

For ytterligere informasjon kontakt:
Ole Erik Samseth, Marketing & Communications Director, Burger King Scandinavia
Tel: + 47 907 820 65, e-post: ole.erik.samseth@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 107 i Sverige, 40 i Norge og 34 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no