NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner sin første restaurant i Skien

01/03/2016 - 12:30

Den 4.mars 2016, kl 10.00 åpner BURGER KING® ny restaurant i Skien. Dette er den andre restauranten som åpner i denne delen av landet på kort tid og Skiensborgere kan hermed også få servert våre verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Restauranten har en sentral plassering, er på 390 kvadratmeter og får 74 sitteplasser inne, samt mange sitteplasser ute. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag 10 -23 og søndag 12-23.

”Det er med stor glede at vi nå endelig åpner vår andre restaurant i Telemark, etter å ha jobbet med dette området i lang tid. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått på plass et flott team til å drive restauranten. ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Vi har gjennomført en større oppgradering av bygget innvending, inkludert kjøkken og håper at dette vil falle i smak når vi åpner dørene og kan ønske velkommen til Burger King Skien.

”Jeg gleder meg mye til å åpne Skiens første Burger King på Myren fredag 4. Mars kl 10.00. Det er alltid spennende å etablere ny restaurant i en ny by, og ikke minst bli kjent med våre nye gjester ” sier daglig leder for restauranten, Olav Bæverfjord.

Restauranten vil ha ca 30 medarbeidere, fordelt på hel og deltid.

Hele teamet har nå vært rundt på opplæring i andre restauranter, og er i disse dager i ferd med å finjustere alt utstyr og trening i egen restaurant, slik at alt skal stå klart til å ta imot gjester mot slutten av uken.

For ytterligere informasjon kontakt:
Ole Erik Samseth, Marketing & Communications Director, Burger King Scandinavia
Tel: + 47 907 820 65, e-post: ole.erik.samseth@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 119 i Sverige, 49 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no