NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner sin første restaurant på Hamar

10/10/2014 - 11:45

Den 11.11.2014, kl 11 åpner BURGER KING® sin første restaurant på Hamar. CC Stadion er stedet og nå kan vi glede alle på Hamar med den verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Restauranten har førsteklasses plassering, på CC Stadion, og får ca 125 sitteplasser. Åpningstidene er satt til mandag til fredag 10 -23, lørdag 9-23 og søndag 12-23. Vi har fått plassering i senteret med egen inngang, som kan benyttes utover senterets åpningstider.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår første restaurant på Hamar, etter å ha lett etter et egnet lokale i lang tid. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått Sarah Goodchild som Daglig leder. Hun har solid driftserfaring fra Burger King®”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Sarah Goodchild, som de 4 siste årene har vært Ass. Restaurantsjef på Burger King® Molde, sier følgende om nyåpningen: ” Jeg gleder meg stort til å komme igang med restauranten på CC Stadion og er spente på mottakelsen når vi åpner dørene for første gang på Hamar”.

Sarah er akkurat nå i innspurten med opplæring av et helt team på 20 medarbeidere, fordelt på hel og deltid, før restauranten høytidelig skal åpnes den 11. november.

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 95 i Sverige, 35 i Norge og 34 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no