NYHETER & PRESSE

BURGER KING® åpner sin tredje restaurant i Telemark

16/03/2016 - 11:15

Torsdag 17.mars 2016, kl 08.00 åpner BURGER KING® sin tredje restaurant i Telemark, nærmere bestemt på Brotorvet i Bamble kommune. Sammen med våre nye restauranter i Skien og Porsgrunn vil Buger King på Brotorvet også sørge for å glede sine gjester med våre verdensberømte grillede Whopper® og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings® sortiment – 7 dager i uken!

Restauranten har en sentral plassering, er på hele 380 kvadratmeter med 76 sitteplasser. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag fra kl. 0800-2100 og søndag 1200-2100.

”Det er med stor glede at vi styrker oss ytterligere i Telemark. Restarutanten på Brotorvet vil være franchisedrevet under ledelse av Deepak Sharma og Burger Venture AS. Vi kjenner godt til Deepak fra flere år som daglig leder for blant annet Burger King på Jessheim og som franchisetaker for Burger King i Mandal. Vi har stor tiltro til utmerket drift også på Brotorvet.’’ sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten er bygget etter Burger King sitt lyse og freshe 20/20 Light konsept.

«Jeg gleder meg veldig til å endelig åpne Burger King på Brotorvet, torsdag 17. mars kl 08:00. Det er alltid spennende å starte en ny restaurant på et nytt sted.’’ sier Daglig Leder og Franchisetaker Deepak Sharma.

Restauranten vil ha rundt 19 medarbeidere, fordelt på hel og deltid.

Hele teamet har nå vært rundt på opplæring i andre restauranter, og er i disse dager i ferd med å finjustere alt utstyr og trening i egen restaurant, slik at alt skal stå klart til å ta imot gjester mot slutten av uken.

For ytterligere informasjon kontakt:
Ole Erik Samseth, Marketing & Communications Director, Burger King Scandinavia
Tel: + 47 907 820 65, e-post: ole.erik.samseth@burgerking.no

Om Burger King Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 119 i Sverige, 49 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Følg oss på Facebook og www.burgerking.no