bærekraft

bærekraft

Food

Burger King jobber med ingredienser av høy kvalitet for å sikre at vi serverer gode burgere til våre gjester hver dag.

Les mer

Planet

Våre initiativ fokuserer på å stadig redusere klimafotavtrykket vårt, bl.a. gjennom energibruk og emballasje.

Les mer

People

Vi setter pris på menneskene vi kommer i kontakt med, enten det er våre ansatte, gjester eller beboere i vårt nærmiljø.

Les mer

Vi skjærer tomaten og løken vår daglig på kjøkkenet for å sikre at de er ferske og sprø.

Vi verdsetter god smak og råvarer av høy kvalitet, og vi er kjent for å grille over åpen ild. Kjøttet vårt er 100 % storfekjøtt.

Vi i Burger King verdsetter likhet og mangfold, og dette gjenspeiles også i restaurantene våre. Burger King er også et sted hvor mange får sin første erfaring i arbeidslivet.

For våre mindre, men svært viktige gjester, har vi erstattet plastlekene våre med bøker siden 2022.

32%

av alle proteinene som blir kjøpt inn av Burger King Norge, kommer fra noe annet enn rødt kjøtt.

47%

av medarbeiderne i vårt skandinaviske King Food AS-hovedkontor er kvinner

100%

storfekjøtt i våre burgere

10ton

plast har blitt spart i løpet av 2021-2022 ved å bytte til papirsugerør, trebestikk og papirisbeger i Norge

BÆREKRAFT

Food - Planet - People

Som det globale selskapet vi er, tar vi vårt ansvar – ikke bare overfor våre gjester og ansatte, men også for miljøet. Vårt mål er å være et ansvarlig selskap som gjør aktive miljøinvesteringer. Burger King eies av Restaurant Brand International globalt og mange av våre satsinger, f.eks. innen innkjøp, pakking og utslipp gjøres i samarbeid med andre europeiske markeder. I tillegg til det lager Burger King Norge også mange egne initiativ, som du kan lese mer om i våre tre fokusområder mat, mennesker og planeten.

Les mer om maten vår