JOBB HOS BURGER KING

 

HVA SIER DU TIL Å BLI EN DEL AV VÅR FAMILIE?

Ja, du leste riktig. Vi betrakter vårt personale som familiemedlemmer. For hos oss på Burger King er det veldig viktig at alle trives på jobb. Vi anser nemlig fellesskapet som en av grunnsteinene på vår arbeidsplass.

Å jobbe hos Burger King innebærer hardt arbeid, høyt tempo og et stort engasjement. Det gjelder uansett om du er ny medarbeider eller kommisjonær. Til gjengjeld tilbyr vi deg spennende karrieremuligheter og varierende arbeidsoppgaver. 

Vi tilbyr stor fleksibilitet i tilretteleggelsen av jobben, både når det gjelder ukentlige timer og turnus i vaktlisten. 

Velkommen til en gøy og lærerik jobb som gir deg minner for livet!
 
MEDARBEIDER
Ønsker du å bli medarbeider hos Burger King? Vi trenger folk med glimt i øyet, trives med et høyt tempo i et hektisk miljø og som har et lite smil på lur. Du brenner for strålende service, setter kundefokus høyt og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø. Som medarbeider kan du ha forskjellige oppgaver som å stå på kjøkkenet, ekspedere kassen eller passe på restauranten. 

Karrieremulighetene er mange for deg som ønsker det i Burger King. Over halvparten av våre kommisjonærer begynte sin karriere i Burger King som medarbeidere. 
 
SKIFTLEDER
Et bevis på at Burger King-medarbeidere virkelig trives er at mange velger å bli. Trives du på jobb og er dyktig i det du gjør har du mulighet for å få arbeidsoppgaver med større ansvar, for vi er alltid interessert i dyktige skiftledere. 

Som skiftleder er det din oppgave å passe på at alt går perfekt på dine skift. Du skal fordele arbeidsoppgave, opplære og motivere nye medarbeidere, men først og fremt sørge for at alle trives, både gjester og medarbeidere. Den opplæringen som kreves for å bli skiftleder får du av oss. 
 
DAGLIG LEDER/KOMMISJONÆR
En kommisjonær i Burger King er en selvstendig næringsdrivende som driver en av King Foods egeneide restauranter. Som kommisjonær mottar du en gitt prosent av omsetning for å lønne dine ansatte og deg selv. Som kommisjonær kreves ikke kapital, men en bankgarantiOver halvparten av våre kommisjonærer på Burger King har tidligere vært medarbeidere og skiftledere, men du er selvsagt velkommen til å søke jobb som kommisjonær dersom du har tidligere erfaring innen ledelse.

For deg som har lyst å prøve deg som sjef for en Burger King-restaurant venter en spennende jobb. Du har ansvaret for stort sett alt: driften, personalet, økonomi, lokal markedsføring, ansettelser og mange andre store og små oppgaver. Å være kommisjonær innebærer et stor ansvar, men for deg som er dreven og dyktig blir det ingen problem. 

Uansett om du har jobbet hos oss tidligere eller bare har lyst på nye utfordringer er du hjertelig velkommen.

Her finner du mer informasjon om det å være kommisjonær og franchisetaker. 
 
KOMMISJONÆR TRAINEE
Dersom du har et lederpotensial og brenner for å utvikle deg selv som restaurantsjef hos oss, kan vår kommisjonær trainee stilling være noe for deg. Formålet med denne stillingen er å utvikle deg til en god leder som kan drive en av våre stadig flere restauranter. Du vil få en tilpasset og profesjonell opplæring som tar deg gjennom alle stegene i utviklingen til å bli en dyktig leder.
 
Vi vet aldri hvor vi åpner nye restauranter. Det er derfor et krav om at du er fleksibel og villig til å flytte flere steder i landet for å bli kommisjonær trainee hos oss. Du må også være nysgjerrig og trives med hardt arbeid og høyt tempo.
 
JOBB OG KARRIERE HOS BURGER KING
På våre restauranter skal kundene alltid kunne forvente service og kvalitet i henhold til Burger King sine grunnleggende verdier. 

Burger King er flammegrillede burgere, King Fries og drikke av høy kvalitet, servert av smilende personal i rene omgivelser. 

Hos Burger King vil du som medarbeider oppleve at vi arbeider hardt i et høyt tempo. Samtidig har vi det gøy på jobb. Vi betrakter vårt personale som familiemedlemmer og det veldig viktig at du trives på jobb. Derfor legger vi vekt på et godt samhold i et friskt arbeidsmiljø. Vi ønsker den som arbeider hardt med et stort engasjement! Det gjelder uansett om du er ny medarbeider eller restaurantsjef. Til gjengjeld tilbyr vi deg flere karrieremuligheter og varierende arbeidsoppgaver.

Burger King kan gi deg en god start på ditt arbeidsliv og samtidig verdifull erfaring med å samarbeide i team mot et felles mål. Med andre ord - du tjener penger, får erfaring og utvikles som person.

En jobb hos Burger King starter alltid med grundig opplæring i alt fra kundebetjening til kjøkkenhygiene. Deretter er karrieremulighetene ubegrensende. For talentfulle skiftledere som viser evne og vilje til suksess, har vi både interne og eksterne muligheter som kan sette din karriere på skinner. 
 
LEDIGE STILLINGER
Finner du ikke en jobb i listen nedenfor som er interessant for deg? Du kan opprette en profil hos oss og vi kontakter deg om det dukker opp en ledig stilling som matcher din profil.

Opprett ny konto for å sende oss en søknad.