Drive egen restaurant

Å drive en Burger King restaurant

FRANCHISETAKER ELLER KOMMISJONÆR

Å drive en Burger King handler om å virkeliggjøre sine visjoner. Det innebærer i tillegg å ta til seg en ferdig konseptidé og forvalte den videre på best måte.

Som franchisetaker i Burger King eier du din egen restaurant og drifter den i henhold til Burger King sitt konsept. Franchisetaker står selv for etablering og investering ved nyåpning.

Som kommisjonær vil King Food AS eie restauranten, mens du drifter den og tar samtidig del i et felles restaurantkonsept. Du driver som selvstendig næringsdrivende og din næringsinntekt kommer som en fast prosent av omsetning.

 

Burger King® Skandinavia

Våre verdier: tydelig - modig - lyttende - ærlig - rederlig

I Skandinavia er King Food master franchisetaker for Burger King. Som master franchisetaker forvalter vi alle franchiseavtaler og følger opp alle franchisetakere i Norge, Sverige og Danmark. Det er per 1 mars 2017 229 restauranter i Skandinavia.

King Food AS eier og drifter også sine egne restauranter. Per 1 mars 2017 er dette 79 restauranter i Skandinavia (46 i Norge, 20 i Sverige og 13 i Danmark) og vi er i sterk vekst. Som kommisjonær vil du være en del av vår egeneide virksomhet.

King Food eies av Umoe Restaurants. For å lese mer om Umoe Restaurants les mer på www.umoerestaurants.com

 

MER OM Å VÆRE FRANCHISETAGER

Vi er alltid på jakt etter dyktige samarbeidspartnere!

Som franchisetaker i Burger King vil du få et sterkt merkenavn og en profesjonell organisasjon som samarbeidspartner.

Burger King som merkevare har eksistert på verdensbasis siden 1954. Konseptet er veletablert blant våre gjester og velfungerende i driften.

Master franchisetaker King Food har drevet Burger King siden 1988. Vi er en trygg og etablert samarbeidspartner som skal fortsette å investere i merkevaren framover.

HVA KREVES AV DEG FOR Å BLI FRANCHISETAKER I BURGER KING?

Vi søker etter samarbeidspartnere som brenner for gode gjesteopplevelser og som ønsker å tjene penger. Du ønsker et langsiktig samarbeid og vil gjerne åpne flere restauranter.

Som franchisetaker står du selv for investeringen og vi krever 40% egenkapital. I tillegg til investering i bygg og inventar, må du også investere i din og ditt teams egen opplæring før åpning av ny restaurant.

King Food håndterer markedsføring, produktutvikling, konseptutvikling og alle driftssystemer og tilrettelegger grundig opplæring for deg selv og ditt team.

Dersom du har flere spørsmål kontakt oss på: franchise@burgerking.no

 

HVA ER EN KOMMISJONÆR

Som kommisjonær kandu drive egen virksomhet uten en stor investering!

En kommisjonær i Burger King er en selvstendig næringsdrivende som driver en av King Foods egeneide restauranter. Som kommisjonær mottar du en gitt prosent av omsetning for å lønne dine ansatte og deg selv. Som kommisjonær kreves ikke kapital, men en bankgaranti.

Alle kommisjonærstillinger utlyses her på vår hjemmeside.